aA
 
 
aA
 

Tapahtumakalenteri

Kesäillan maratonin juoksijoita
 
 

Tapahtumat

Bio-Kaari: Viulisti (2017)

05.01.2018 – 11.01.2018
Viikonpäivät: ma, ti, ke, to, pe, la, su

Bio-Kaari: Viulisti (2017)

Draama
Esitykset:
5. - 11.1.2018 klo 17.30


Videot

Elokuvan tiedot

Viulisti on realistinen ja voimakas draamaelokuva rakkaudesta, intohimosta, kunnianhimosta ja musiikista. Karin Nordström (Matleena Kuusniemi) on menestynyt muusikko, joka joutuu autoonnettomuuden takia lopettamaan soittamisen ja palaa opettajaksi. Karin ihastuu luopumistaistelunsa keskellä lähes 20 vuotta nuorempaan oppilaaseensa Anttiin (Olavi Uusivirta).

Antti on lahjakas nuori muusikko, joka rakastuu kuuluisaan opettajaansa ja tajuaa äkkiä olevansa suhteessa itseään huomattavasti vanhemman, naimisissa olevan naisen kanssa. Antti tajuaa myös tämän kielletyn rakkauden mahdollisesti edistävän hänen uraansa. Vastavoimana näille henkilöille toimii huippukapellimestari Björn Darren (Kim Bodnia), joka on aikoinaan ollut Karinin opettaja.

Hänellä on myös ollut rakkaussuhde Kariniin. Björn Darren tulee Suomeen ja yllättävän sairastapauksen seurauksena päättää valita Kööpenhaminassa pidettävään suureen konserttiin viulusolistin Karinin oppilaiden joukosta. Karin on valmis tekemään melkein mitä vain saadakseen Björnin valitsemaan juuri Antin.

Ohjaus: Paavo Westerberg Käsikirjoitus: Emmi Pesonen ja Paavo Westerberg Näyttelijät: Matleena Kuusniemi, Olavi Uusivirta, Kim Bodnia, Samuli Edelmann, Misa Lommi.


Sijainti: Elokuvateatteri Bio-Kaari, Torikatu, Forssa