aA
 
 
aA
 

Tapahtumakalenteri

Kesäillan maratonin juoksijoita
 
 

Tapahtumat

Kirjataidetta ja kansainvälistä postitaidetta

03.10.2017 – 20.10.2017
Viikonpäivät: ma, ti, ke, to, pe, la

Kirjataidetta ja kansainvälistä postitaidetta

Näyttelytila Vinkkelissä ajalla 3.-20.10.2017. Avoinna ma-to 11-19, pe 11-17 ja la 10-14. Vapaa pääsy.


Lokakuun kolmen ensimmäisen viikon aikana on Vinkkelissä esillä kirja- ja postitaidetta meiltä ja vähän muualtakin kolmella tavalla tuotettuna:

Anne Ahosen Kirjataidenäyttelyn  töissä on käytetty vanhoja kirjoja, joita hän on ostanut tai ssanut lahjoituksina. Myös kehykset ja pohjat ovat kirpputorilöytöjä. Teokset on koostettu kollaasimaisesti yhdistäen maalausta ja liimausta. Aiheet on usein otettu satukirjoista, ja se onkin helppo tunnistaa. Värikkäät teokset saavat katsojan hyvälle tuulelle.

Kehräämön kirjataidekerholaiset kokoontuivat Forssan kirjastolla neljä kertaa syyskuussa 2017. Kerhon tuotoksena syntyivät esillä olevat kuusi teosta, joiden lähtökohtana toimivat kirjaston poistokirjat. Teosten aiheena oli luonto ja siitä inspiroituneena jokainen kerholainen loi kirjoihin omanlaisensa maailman eri askartelumateriaaleja hyödyntäen, kertoo kerhoa vetänyt Noora Ylönen.

”Onnea Suomi!” –postitaidenäyttelyssä 

on esillä töitä Suomen lisäksi Japanista,  Itävallasta, Kanadasta ja USA:sta.

Taideyhdistys Itu ry pyysi Suomi100-juhlavuoden kunniaksi taiteilijoita lähettämään onnitteluja Suomelle.  Onnentoivotuksia tulikin monenlaisia, kuvituksista sanomalehtitaiteeseen, mm. japanilaisen AU-ryhmän taiteilijoilta ja kuvataidekoululaisilta.

Näyttelyyn voi tutustua ajalla 3.-20.10.2017 vapaasti ma-to 11-19, pe 11-17 ja la 10-14. Tervetuloa!


Sijainti: Näyttelytila Vinkkeli, Wahreninkatu 4, Forssa