Tapahtumakalenteri

Tervetuloa tutustumaan Forssan kattavaan tapahtumatarjontaan. Tapahtumakalenterista löydät niin suuret kuin pienetkin tapahtumat vuoden ympäri. Tunnetuimpia tapahtumia Forssassa ovat legendaarinen juoksu- ja pyöräilytapahtuma Forssan Suvi-ilta, harrasteajoneuvojen todellinen suurtapahtuma Pick-Nick, kaksipäiväinen musiikkia ja hyvää fiilistä tarjoava Forssan Holjat-kaupunkifestivaali sekä ainutlaatuiset Forssan Mykkäelokuvafestivaalit.

Tapahtumakalenteriin voi ilmoittaa omia Forssassa järjestettäviä tapahtumiaan täyttämällä lomakkeen.

Tapahtumakalenterin yhteyteen on koottu tapahtumajärjestäjien avuksi tapahtumajärjestäjän opas. Oppaassa on omat osionsa tapahtuman suunnitteluun, budjetointiin ja rahoitukseen, tapahtumapaikoille, rakenteille ja ympäristölle, luville ja ilmoituksille, tapahtumaturvallisuudelle sekä markkinoinnille ja viestinnälle.

Lisäksi tapahtumakalenterin yhteyteen on listattu Forssan tapahtumapaikat sekä Forssan kaupungilta vuokrattavat tilat.

 

Forssan luontomuseo: Pieniä ihmeitä-valokuvanäyttely

Forssan luontomuseo: Pieniä ihmeitä-valokuvanäyttely

Forssan luontomuseossa Markku Könkkölän Pieniä ihmeitä-valokuvanäyttely 4.7.-16.8.2024.

Sijainti: Forssan luontomuseo
Yhteyshenkilö: Forssan luontomuseo

"Luonnossa ei kannata kiirehtiä kauas, usein riittää, ettei kiirehdi, vaan pysähtyy ja katsoo lähempää - ja tarkemmin. Suurin osa näyttelyn kuvista on otettu aivan lähiseudulta, osa kotipihasta. Eikä vuodenajallakaan ole väliä, luonto osaa yllättää tarkkaan katsovan miltei aina."

Näyttelyyn on  vapaa pääsy - Luontomuseon muihin tiloihin 5€/2€.

Tervetuloa!

 

Muuta