Tapahtumakalenteri

Tervetuloa tutustumaan Forssan kattavaan tapahtumatarjontaan. Tapahtumakalenterista löydät niin suuret kuin pienetkin tapahtumat vuoden ympäri. Tunnetuimpia tapahtumia Forssassa ovat legendaarinen juoksu- ja pyöräilytapahtuma Forssan Suvi-ilta, harrasteajoneuvojen todellinen suurtapahtuma Pick-Nick, kaksipäiväinen musiikkia ja hyvää fiilistä tarjoava Forssan Holjat-kaupunkifestivaali sekä ainutlaatuiset Forssan Mykkäelokuvafestivaalit.

Tapahtumakalenteriin voi ilmoittaa omia Forssassa järjestettäviä tapahtumiaan täyttämällä lomakkeen.

Tapahtumakalenterin yhteyteen on koottu tapahtumajärjestäjien avuksi tapahtumajärjestäjän opas. Oppaassa on omat osionsa tapahtuman suunnitteluun, budjetointiin ja rahoitukseen, tapahtumapaikoille, rakenteille ja ympäristölle, luville ja ilmoituksille, tapahtumaturvallisuudelle sekä markkinoinnille ja viestinnälle.

Lisäksi tapahtumakalenterin yhteyteen on listattu Forssan tapahtumapaikat sekä Forssan kaupungilta vuokrattavat tilat.

 

Luonnostelua - Arja Kanervan ja Ilppo Aaltosen luontokuvia, Galleria Moletti, Forssan museo

Luonnostelua - Arja Kanervan ja Ilppo Aaltosen luontokuvia, Galleria Moletti, Forssan museo

Lounais-Hämeen luontoa valokuvina Galleria Moletissa 25.6.-28.7.2024, ti-pe 10-16, la-su 12-16.

Sijainti: Forssan museo
Yhteyshenkilö: Kristiina huttunen

"Sillä silmällä. Luonnon muovaamia taideteoksia ikuistamassa Lounais-Hämeen metsissä, pelloilla, niityillä ja jokien varsilla. Luonto tarjoaa loputtomasti isoja ja pieniä visuaalisia elämyksiä, joita olemme tallentaneet kännykkäkameraan väliin systemaattisesti, mutta useimmiten katse on vain sattumalta poiminut jonkin kiehtovan kohteen, jota usein kumpikin olemme kuvanneet eri näkökulmista" Arja Kanerva ja Ilppo Aaltonen. 

Lue koko näyttelytiedote:  www.forssanmuseo.fi

Galleria Moletti, Forssan museo, Wahreninkatu 12, Forssa

ti-pe 10-16

la-su 12-16

Valokuva: Arja Kanerva, Koiranputkipelto. 

 

Muuta