Tapahtumakalenteri

Tervetuloa tutustumaan Forssan kattavaan tapahtumatarjontaan. Tapahtumakalenterista löydät niin suuret kuin pienetkin tapahtumat vuoden ympäri. Tunnetuimpia tapahtumia Forssassa ovat legendaarinen juoksu- ja pyöräilytapahtuma Forssan Suvi-ilta, harrasteajoneuvojen todellinen suurtapahtuma Pick-Nick, kaksipäiväinen musiikkia ja hyvää fiilistä tarjoava Forssan Holjat-kaupunkifestivaali sekä ainutlaatuiset Forssan Mykkäelokuvafestivaalit.

Tapahtumakalenteriin voi ilmoittaa omia Forssassa järjestettäviä tapahtumiaan täyttämällä lomakkeen.

Tapahtumakalenterin yhteyteen on koottu tapahtumajärjestäjien avuksi tapahtumajärjestäjän opas. Oppaassa on omat osionsa tapahtuman suunnitteluun, budjetointiin ja rahoitukseen, tapahtumapaikoille, rakenteille ja ympäristölle, luville ja ilmoituksille, tapahtumaturvallisuudelle sekä markkinoinnille ja viestinnälle.

Lisäksi tapahtumakalenterin yhteyteen on listattu Forssan tapahtumapaikat sekä Forssan kaupungilta vuokrattavat tilat.

 

Wiksbergin Taidevintti avautuu!

Wiksbergin Taidevintti avautuu!

Wiksbergin Taidevintti avautuu 7.6.

Sijainti: Wiksbergin kartanon viljelypalstat ry, Kuivakorventie 2, 30300 Forssa
Yhteyshenkilö: Arja KANERVA

Wiksbergin kartanon vanhassa talousrakennuksessa on remontoitu Taidevintti, jossa järjestetään kesänäyttelyitä. Ensimmäisessä taidenäyttelyssä on esillä teoksia Asta Ranttilalta, Aaro Rauhalalta, Outi Rämöltä ja Arja Kanervalta. Näyttelyn aukioloajat ovat torstaista sunnuntaihin 7.6.–14.7.24 klo 11–17.

    HUOM. Juhannusviikolla näyttely on kuitenkin avoinna vain sunnuntaina 23.6. Toinen, Forssan vanhojen rakennuspiirustusten näyttely avataan 18.7. Näyttelyihin on vapaa pääsy.

    Lisätiedot: Wiksbergin taidevintti (Facebook-sivu)

     

    Muuta