Tapahtumajärjestäjän opas -infotilaisuus

Tapahtumajärjestäjän opas -infotilaisuus

Tapahtumajärjestäjän opas julkaistaan keskiviikkona 22.5.2024 klo 18.00 kaupungintalon valtuustosalissa järjestettävässä tilaisuudessa.

Sijainti: Forssan kaupungintalo
Yhteyshenkilö: Päivi Majava

Forssan kaupunki on kokoamassa yksiin kansiin tapahtumajärjestäjän oppaan, josta löytyy tietoa, tukea ja apua tapahtumien järjestämiseksi. Tapahtumajärjestäjän opas julkaistaan keskiviikkona 22.5.2024 klo 18.00 kaupungintalon valtuustosalissa järjestettävässä tilaisuudessa.

Forssa on tapahtumien kaupunki ja kaupunki toimiikin yhteistyökumppanina monissa tapahtumissa. 

Kaupunki on nyt kokoamassa yksiin kansiin tapahtumajärjestäjän oppaan, josta löytyy tietoa, tukea ja apua tapahtumien järjestämiseksi.

Yleisötilaisuuksia voivat olla erilaiset esitykset, konsertit, messut, markkinat, juhlat, seremoniat, kilpailut, näytökset, mainostapahtumat ja muut tilaisuudet. Oppaasta on hyötyä kaikille tapahtumia järjestäville: yksityisille henkilöille, yrityksille, yhdistyksille ja julkisen sektorin toimijoille.

Tapahtuman suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ja suunnittelutyölle on varattava riittävästi aikaa, jotta tapahtuma onnistuu eikä yllätyksiä tapahtuman aikana tule.

Suunnitteluun kannattaa siis panostaa ja tarvittaessa voi pyytää apua asiantuntijoilta ja yhteistyötä kokeneilta järjestäjiltä.

Oppaaseen on koottu omat osionsa suunnittelun lisäksi tapahtuman budjetti- ja rahoitusasioille, tapahtumapaikoille ja infrapalveluille, markkinoinnille, lupa-asioille ja viranomaisilmoituksille sekä tapahtumaturvallisuudelle.

Tapahtumajärjestäjän opas julkaistaan keskiviikkona 22.5.2024 klo 18.00 kaupungintalon valtuustosalissa järjestettävässä tilaisuudessa, jossa sen sisältöä esitellään. Opas julkaistaan tuolloin myös kaupungin nettisivuilla osoitteessa: www.forssa.fi /tapahtumakalenteri

 

Muuta