Sisältöön »
Logo [Forssan Seutu]
 
 

Paijan Maatilamajoitus & Juhla-areena

Paijan Maatilamajoitus & Juhla-areena

Paijan maatilalla on leppoisa tunnelma. Isäntä ja emäntä toivottavat vieraat tervetulleiksi ja huolehtivat viihtymisestä. Isolla ja kauniilla pihamaalla, viihtyisissä majoitustiloissa, kokous- ja juhlasalissa vieraat nauttivat olostaan.

Paijan Maatilamajoitus majoittaa mukavasti maatilalla, tilan vanhassa päärakennuksessa joka on peruskorjattu majoituskäyttöä varten. Talossa on eri kokoisia huoneita ala- sekä yläkerrassa ja yläkerran terassilla voi nauttia vaikkapa aamukahvit auringonpaisteessa. Paijalla on mahdollisuus aamiaismajoitukseen, majoitustalon keittiö on asukkaiden käytössä kaikkine varusteineen, astioineen ja ruokailutiloineen.

Tilalla myös vuokrattavia mökkejä; Hirsimökki 3-4 hlölle, Saunamökki 2 hlölle, Pikkumökki 2 hlölle, Kämmenkäinen 4 hlölle ja Primitiivimökki 4-6 hlölle. Lisäksi erillinen ullakkohuoneisto Kanapiian Kammari 2-3 hlölle.

Pihaleirintämahdollisuus.

Paijan saunailtaan voi erinomaisesti yhdistää vaikkapa koulutus- tai kokouspäivän ohjelmapalveluineen, tai vain pitää omalla porukalla kunnolliset saunapirskeet! Menninkäissavusauna ja Takkatupa maan alla palvelee n. 30 hlö:n ryhmiä. Tilalla on myös perhesauna ulkouima-altaineen.

Juhla-Areena on Paijan tilan suurin rakennus. Se sopii erinomaisesti juhliin, ryhmäruokailuihin ja isompienkin kokousten järjestämiseen. Fläppitaulu, piirtoheitin sekä cd-soitin äänentoistoineen ja videotykkeineen ovat kokousväen käytettävissä. Paikkoja riittää jopa 220:lle henkilölle.

Kahden päivän palaveripäivä Paijalla 125€ / 7 hlö + alv.24%

sis. aamukahvit, lounaat, majoituksen päärakennuksessa ja kokoustilavuokran.

Lisätietoja:

Osoite:
Köllintie 20
32100 Ypäjä
Puhelin:
050 569 6945
Sähköposti:
info@ paija.fi
www:
www.paija.fi

« Takaisin