Facebook-pixel Sisältöön »
Logo [Forssan Seutu]
 
 

Mustialan Kievari ja Wanha Viljamakasiini

Mustialan Kievari ja Wanha Viljamakasiini

Mustiala sijaitsee keskellä historiallista ja kaunista Tammelan maalaismiljöötä. Mustialan arvokkaat ja puistomaiset puitteet ovat vakiintuneet useiden vuosittaisten tapahtumien ja kokoontumisten pitopaikaksi. 

PANIMO JA RAVINTOLA
Alueella toimii Kuninkaankartanon Panimo, jonka yhteydessä on tilausravintola Wanha Viljamakasiini, jossa voi nauttia juotavaa ja sen ohella pientä syötävääkin. Sisätilassa asiakaspaikkoja löytyy noin 60 hengelle ja kesällä päivää voi viettää myös terassilla.

MAJOITUS
Majoitus tunnelmallisissa 1800-luvun rakennuksissa on hyvää majatalotasoa. WC- ja suihkutilat ovat käytävillä ja majoitustilassa on oma keittiö. Talviaikaan majataloissa on 43 vuodepaikkaa ja kesäaikaan majoituspaikkoja on yli 100 sekä alue matkailuajoneuvoille. Lemmikkihuoneita on rajoitettu määrä. 

KOKOUS-, KOULUTUS- JA JUHLAPALVELUT
Viihtyisän kartanomiljöön hyvin varustetut tilat sopivat erinomaisesti kokouksiin ja koulutuksiin. Valittavana on 70 hengen auditorio tai juhlasali, jossa pöytien ääreen mahtuu 100 henkilöä. Ilman pöytiä juhlasalissa on tilaa jopa 200 henkilölle. Lisäksi tarjolla on useita erikokoisia luokkatiloja sekä tietotekniikkatiloja.

Mustialanlammella on mahdollisuus päästä uimaan ja nostalginen sauna takkahuoneineen on vuokrattavissa ryhmille.
Mustialan puistossa sijaitsee myös osa Tammelan frisbeegolfradasta ja laavu, joita voi käyttää vapaasti.
Modernissa pihattonavetassa on myös katseluparvi, jonne pääsee seuraamaan automaationavetan toimintaa 24/7 ympäri vuoden. Maataloushistoriallinen museo on avoinna ryhmille tilauksesta.

 

Lisätietoja:

Osoite:
Renkituvantie 10
31310 Mustiala
Puhelin:
050 336 3301
Sähköposti:
info@ elosaosk.com
www:
www.mustialankievari.fi

Avoinna

kesäkuu
ma ja ti suljettu
ke ja to klo 16-20
pe klo 14-20
la klo 12-20
su klo 12-18
(juhannuksen aukioloajat pe 10-20 , la ja su suljettu)

heinäkuu
ma suljettu
ti-to klo 16-22
pe ja la klo 10-22
su klo 12-18

« Takaisin