Facebook-pixel Sisältöön »
Logo [Forssan Seutu]
 
 

Farm Escape Forssa

Farm Escape Forssa

Koe täysin uusi escape room kokemus! Tälläistä ei ole ennen Forssassa nähty. 

Farm escape Forssa antaa sinulle ikimuistoisen escape room kokemuksen. Pääset nauttimaan escape room pelin jännityksestä ihanien maatilan eläinten kanssa. Maatilalta löytyy kaneja,hevosia,poneja ja paljon muita maatilan eläimiä. 

Farm escape Forssa on tarkoitettu 2-4 hengelle ja sopii myös perheen nuorimmille. Tämä on täydellinen aktiviteetti lapsiperheille, polttari seurueille tai kaveri porukoille. Tule pitämään hauska päivä maatilalla.

Farm Escape Forssan tarina

Farm Escape Forssan perustaja on Sonja Virolainen. Hänen farmilla pyörii lasten ja miehen lisäksi paljon erilaisia maatilan eläimiä. Se ei ole mikään ihme, sillä Sonja on lapsesta asti ollut eläin rakas! Sonja pyörittää myös Museo tila Hevossillan ravintolapalveluita ja Hevossilta sijaitseekin vain 4 km päässä Sonjan farmilta.

Kevään 2021 Sonja laittaa farmin valmiiksi pakopelejä ja asiakkaita varten, jotta pakopelit eläinten kanssa voivat alkaa farmilla kesäkuussa 2021. Voit seurata uuden pakopeli farmin syntyä somekanavissamme ja pian myös Farm Escape Forssan omissa somekanavissa!


Lisätietoja:

Osoite:
Kivimäentie 111
30100 Forssa
Puhelin:
044 295 7525
Sähköposti:
virta.sonja@ gmail.com
www:
https://farmescape.fi/pakohuone-forssa/

Avoinna:
Sovittaessa

Hinnasto:
2-5 henkilö 180€
lisähenkilöt 45€ per henkilö

« Takaisin