hankinnat

Forssan kaupungin hankinnat suoritetaan hajautetusti toimialoittain. Forssan kaupungin  hankintaohjeet löytyvät alla olevasta linkistä.

Hankintaohje (PDF)

Forsan kaupungin hankintalakenteri antaa ennakkotietoa tulevista hankinnoista. Hankintakalenterissa julkaistut tiedot ovat alustavia ennakkotietoja, etivätkä ne sido hankintayksikköä. Hankintakalenteri löytyy alla olevasta linkistä

Hankintakalenteri (PDF)

Tarjouspyynnöt tehdään sähköisesti ja ne löytyvät tarjouspalvelu.fi ja pienhankinnat.fi -palveluista. Ilman sisäänkirjautumista näet vain perusasiat hankinnasta. Kirjautumalla palvelun käyttäjäksi näet hankinnan koko sisällön sekä voit antaa tarjouksen sähköisellä tarjouslomakkeella. Rekisteröityminen on maksuton.

Tarjouspyynnön tekoon saa apua hankinta-asiamieheltä. Hämeen yrittäjien Hankinta-asiamies on Juha Haukka, juha.haukka@yrittäjät.fi, p. 050 433 0134. Hankintaneuvonta on TEM:n rahoittamaa ja sitä saavat hyödyntää kaikki yrittäjät.

Tarjouspyynnöt

Kynnysarvon alittavat - pienhankinnat

Päätökset hankinnoista

Kaikki päätökset saa näkyviin valitsemalla ensin toimielimen/viranhaltijan. Hakutoimintoa käyttämällä saa esille hankintapäätökset kirjoittamalla esim. hakukenttään sanan "hankinta" tai osan siitä. Päätökset näkyvät sivuilla niin kauan, kun muutoksenhakuaika on voimassa.

 

Vireillä olevat tarjouspyynnöt

Arkisto