Hymyilevä poika

tarina: Luka

Forssalaiset koululaiset ovat kertoneet, mikä heidän mielestään on parasta Forssassa. Tässä Talsoilan koulun oppilaan Lukan mietteitä kotikaupungistaan.

Forssa on kiva kaupunki koska täällä on melkein kaikki paikat tuttuja ja Forssassa on kivaa. Minä tunnen hyvin minun koulun reitin ja tunnen opettajani ja kaikki luokkakaverini. Minulla on kiva koulumatka. Minä tykkään joulusta tosi paljon koska voi vetää pyörällä linttaa ja saa lahjoja. Forssa täyttää 100 vuotta, joten Forssa on tosi vanha kaupunki.

Forssa on senkin takia kiva, että Forssassa on paljon puistoja ja kivoja paikkoja. Forssassa on keilahalli ja paljon muuta kivaa tekemistä. Forssassa on paljon hyviä pulkkamäkiä ja ylipäätään mäkiä. Forssassa on hyvä kirkko minun mielestä ja hyvät ruokapaikat. Forssassa on hyvät kaupat ja hyvää ruokaa saa kaupoista. Forssan Vesihelmi on Forssan ainoa uimahalli ja siellä on vesiliukumäki ja uimatorni. Forssassa on hyvä kirjasto ja tosi paljon kirjoja. Forssaan tuli uusi koulu, joka on Akvarelli ja se on tosi iso koulu. Se on Forssan isoin koulu.