Totinen poika hupparissaan

tarina: alex

Forssalaiset koululaiset ovat kertoneet, mikä heidän mielestään on parasta Forssassa. Tässä Talsoilan koulun oppilas Alex kertoo Forssasta.

Forssa täyttää 2023 vuonna 100 vuotta. Minä olen asunut koko ikäni Forssassa. Muistan viidennen jouluni Forssassa. Keskustassa oli paljon kirkkaita valoja ja iso joulukuusi. Forssan tori on minulle yksi tärkeimmistä lapsuuden paikoista. Minä kävin Axel Wahrenin esikoulua. Kaverisynttäreitä pidettiin Forssan keilahallissa. Kävin ulkona puistoissa, minigolfissa ja keilahallissa. Käymme Prismassa joka lauantai. Olemme aina käyneet Forssan Prismassa. Käymme lainaamassa kirjoja Forssan kirjastossa. Forssan Bio-Kaaressa olen käynyt katsomassa Smurffit, Autot 3, Kätyrit: Grun tarina ja lempparini Top Gun: Maverick. Lempileipomoni on Antin Konditoria.

Talsoilan koulussa olemme menneet Elävienkuvien Teatteriin. Elävienkuvien Teatterissa katsoimme Chaplinin. Koulussa on ollut diskoja ja katsottu leffoja. Viimeksi katsoimme Addamsin perheen. Liikuntatunneilla olemme menneet Renskalle. Siellä olemme pelanneet salibandyä. Minulle tärkeitä paikkoja Forssassa on koulu, koti ja frisbeegolfrata.

Käymme torilla kesäisin ostamassa tuoreita vihanneksia. Nuorempana torilla oli paljon eri esityksiä.  Kotona pelaan PlayStationia kavereitteni kanssa ja rakennan Legoja.