aA
 
 
aA
 

Päikky

punatiili4.jpg
 
 

Päikky


Varhaiskasvatuksessa lapsen hoitoajat ja poissaolot ilmoitetaan Päikky-palvelun avulla. Tämän lisäksi Päikky mahdollistaa vanhempien ja hoitopaikan välisen viestinnän. Palvelu toimii selaimilla Google Chrome, Mozilla Firefox ja Safari.

Mobiilipalvelun myötä paperityöt vähenevät ja tiedot kulkevat reaaliajassa. Vanhemmat ilmoittavat päivähoitoajat puhelimella, tietokoneella tai tabletilla. Lapsen saapuessa hoitoon hänet kirjataan laitteessa sisälle ja vastaavasti ulos hoitotyön päättyessä. Vanhemmat voivat seurata varattujen ja käytettyjen tuntien määrää ohjelmasta. Tuntien ylittyessä laskutamme kulutettujen tuntien mukaan. Tietokannassa näkyvät lapsen allergiat, lääkitykset sekä muut tarpeelliset tiedot, myös päivystyksen ja varahoidon aikana.

Tarvitset järjestelmän käyttämiseen älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen. Päikky-tunnuksena tulee toimimaan oma puhelinnumerosi. Vanhemman tulee aktivoida tunnuksensa.

Pikaohje aktivointiin:

Kirjaudu osoitteeseen https://forssa.paikky.fi
Ensimmäiseksi käyttäjätunnus täytyy aktivoida.
Käyttäjätunnus on puhelinnumerosi ilman ylimääräisiä merkkejä. Syötä käyttäjätunnus kenttään puhelinnumerosi ja paina aktivoi tunnus.
Järjestelmä lähettää puhelimeesi viestillä koodin, joka toimii 15 min.
Jos et ehdi kirjoittaa koodia tuossa ajassa, saat uuden aloittamalla alusta.

Ohjevideot:

Tunnusten aktivointi/salasana unohtunut
Viestintä ja omat tiedot
Hoitoaikojen varaus


 
 
Lomakkeet
 

Lomakkeet

 
 
Linkit
 

Linkit