Tekstin koko A A A

Elämyksiä jokaiselle päivälle

Harrastamiseen ja vapaa-aikaan Forssasta löytyy todella runsaasti vaihtoehtoja. Liikuntaa ja kuntoilua voi harrastaa monissa lajeissa, paikoissa ja seuroissa.

Viihdeuimala Vesihelmi on koko perheen iloinen vesiliikuntakeskus Forssan keskustassa. Se on nautiskelijoiden kylpylä ja kuntoilijoiden uimahalli. Vesihelmestä löytyy liukumäet, aaltoallas,  porealtaat,  25 metrin 6-ratainen kuntouintiallas ja lämmin terapia-allas.

Joka kesäisessä Forssan Suvi-illan maratontapahtumassa juostaan maraton ja puolimaraton Forssassa ympäristön luonnonkauniilla reitillä. Osallistua voi myös kymppiin joko juosten, kävellen tai sauvoen. Valittavana on myös vauhdikkaat rullaluistelureitit.   Suuri yleisö kannustaa kaikkia, vauhdista riippumatta!

Kulttuuritarjonta on vilkasta ja monimuotoista. Wahren-keskuksen monipuolisesta tarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin.

Forssan Pilvenmäki on pisimpään samalla paikalla ravikilpailuja järjestänyt ravirata Suomessa. Pilvenmäen raviradan loppusuora on Suomen toiseksi pisin. Pilvenmäellä ravataan 2-3 kertaa kuukaudessa Pilvenmäen ravikeskuksen tapahtumia

Vuosittain kaupungissa järjestetään kuulut Holjat -kaupunkifestivaali, TyykiBlues, Pick Nick-harrasteautotapahtuma, kansainväliset Mykkäelokuvafestivaalit ja monet muut pienemmät tapahtumat. 

Karttapalvelu