Uutiset

Viisi vinkkiä viikonlopulle

26.04.2024

Viisi vinkkiä viikonlopulle

Niin on viikko jälleen edennyt siihen pisteeseen, että on aika luoda katsaus viikonlopun ohjelmaan. Tarjolla on ainakin vappudiscoa, perhelauantaita, kuvataidetta sekä veteraanipäivän juhlallisuuksia. Lue viisi vinkkiä viikonlopulle!

 

Tässä on viisi vinkkiä viikonlopulle.

Perjantai 26.4.

Forssan kaupungin nuorisopalvelut ja Forssan nuorisovaltuusto järjestävät perjantaina vappudiscon nuorisotila Kuutamolla kello 17-19.  Luvassa kilpailuja, herkuttelua ja paljon muuta mukavaa. Vapaa pääsy. Tervetuloa kaikki alakouluikäiset discoilemaan.

Outi Aro-Heinilän taidenäyttely koostuu pienistä kokonaisuuksista, jotka ovat osa hänen elämänpolkuaan. Näyttelyssä nähtävät teokset ovat vuosilta 1990–2024.  Näyttelyyn voi tutustua kirjaston aukioloaikoina. Huom. Näyttely on esillä viimeistä viikkoa. Vapaa pääsy!

Lauantai 27.4.

Galleria Moletin keväässä esittäytyvät Forssan ammatti-instituutista keväällä 2024 valmistuvat keramiikka-artesaanit. He esittelevät keramiikkatöitä laajalla skaalalla, mm. lautasia, veistoksia ja valaisimia.  Näyttelyssä nähdään myös välähdys lohikäärmeen synnystä. Näyttelyyn osallistuu neljätoista opiskelijaa. Tervetuloa tutustumaan Taite-näyttelyyn! 

Galleria Moletti on avoinna ti-pe 10-16, la 10-14, su 12-14. Galleriaan on vapaa pääsy. 

Kehräämön perhelauantaissa on paljon hauskaa puuhaa koko perheelle. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtumassa on monipuolista ohjelmaa Luontomuseolla, Forssan museolla sekä kaupunginkirjastolla. Luvassa on mm.  taikaponien talutusratsastusta, kuvaetsintää, museosuunnistusta sekä askartelupiste.

Tervetuloa maksuttomaan koko perheen tapahtumaan kello 10-14!

Kansallista veteraanipäivää juhlitaan Forssassa lauantaina. Ohjelma alkaa kello 10 seppelten laskulla Veteraanipatsaalle.

Varsinaista veteraanipäivän juhlaa vietetään Forssan seurakuntatalolla kello 13 alkaen. Ohjelmassa mm. kahvitusta, musiikkia sekä juhlapuhe.

Näistä ja muistakin tapahtumista on lisätietoa kaupungin verkkosivujen tapahtumakalenterissa.