Uutiset

Viisi vinkkiä  viikonlopulle

19.04.2024

Viisi vinkkiä viikonlopulle

Viikonloppu on taas käsillä ja ohjelmaa on moneen lähtöön. On koripallon SM-pronssiottelu, mieskuoron kevätkonsertti, taidenäyttelyitä sekä kaikenlaista muuta mukavaa. Lue viisi vinkkiä viikonlopulle!

 

Tässä on viisi vinkkiä viikonlopulle.

Perjantai 19.4.

Nyt ollaan jännän äärellä, sillä Forssan Alku kohtaa Naisten Korisliigan pronssiottelussa Kouvottaret. Ottelu alkaa kello 18:30 Feeniksissä. Lisätiedot: Forssan Alku

Outi Aro-Heinilän taidenäyttely koostuu pienistä kokonaisuuksista, jotka ovat osa hänen elämänpolkuaan. Näyttelyssä nähtävät teokset ovat vuosilta 1990–2024.  Näyttelyyn voi tutustua kirjaston aukioloaikoina. Vapaa pääsy!

Lauantai 20.4.

Leena Ojutkankaan näyttelyssä on esillä mm. keramiikkaa ja maalauksia. Ojutkangas on kivi-, metalli- ja keramiikka-alan artesaani, hopeaseppä, koru- sekä kuvataiteilija.  Hän on tunnettu mm. veistosmaisista koruteoksistaan. Neljässäkymmenessä kahdessa maassa asunut Leena Ojutkangas on antanut näyttelylle nimen, joka kuvastaa elettyä elämää - NOMADIKO. Näyttely on esillä vielä tämän viikonlopun ajan.

Galleria Moletti on avoinna ti-pe 10-16, la 10-14, su 12-14. Galleriaan on vapaa pääsy. 

Forssan kaupunginkirjaston satutunnilla ihmetellään kännyköitä ja luetaan niiden käytöstä kertova tarina. Lisäksi tehdään hauskoja tehtäviä puuhakorttien avulla. Alle 3-vuotiaat osallistuvat oman aikuisen kanssa. Satutunti alkaa kello 11.

Forssan mieskuoron kevätkonsertti Forssan kirkossa kello 18. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma maksaa 15€.

Konserttia voisi luonnehtia sekä koskettavaksi että hyväntuuliseksi tilaisuudeksi. Vanhat, perinteiset mieskuorolaulut, kuten Suomen laulu, Finlandia-hymni ja Oi kallis Suomenmaa, ovat osa koskettavaa kokonaisuutta. Sen sijaan keväiset viserrykset kuten Laulu leivon soi, Taas leivoset ilmassa leikkiä lyös ja Kissankello edustavat hyväntuulista osiota. Näiden lisäksi kuoro laulaa puhuttelevaa ja ajankohtaista hengellistä musiikkia.

Näistä ja muistakin tapahtumista on lisätietoa kaupungin verkkosivujen tapahtumakalenterissa.