Uutiset

Miljoona roskapussia -kampanja käynnistyi maanantaina 15.4.

15.04.2024

Miljoona roskapussia -kampanja käynnistyi maanantaina 15.4.

Ylen Miljoona roskapussia -kampanja käynnistyi maanantaina 15.4. kello 9. Forssan kaupunki on yksi kampanjan kumppanikunnista ja näin mukana hyvällä asialla.

 

Kampanja kannustaa ihmisiä pitämään ympäristön siistinä. Pyrkimyksissä on, että kampanja poistaisi välinpitämättömyyttä roskaamista kohtaan ja saisi ihmiset huomaamaan roskat ympärillään.

Kampanja kestää 15.4.-5.6.2024 ja siihen voi osallistua keräämällä roskia ja lisäämällä keräämiensä roskapussien määrän oman kaupungin kohdalle Ylen verkkosivuilla tai Yle-sovelluksessa.

Miljoona roskapussia -kampanja tulee näkymään Forssassa erityisesti toukokuussa, jolloin kampanjan hengessä järjestetään torilla tempaus 18.5. Toritempauksen lisäksi kaupungissa kiertää 20.-28.5. siirtolava, jonne kaupungin asukkaat voivat toimittaa keräämiään roskapusseja. Siirtolavan tarkemmat sijainnit karttakuvineen tiedotetaan lähempänä ajankohtaa.

Forssan kaupunki kiittää viime vuonna kampanjaan osallistuneita ja toivottaa kaupungin asukkaat lämpimästi mukaan myös tämän vuoden kampanjaan.