Uutiset

Kanta-Hämeessä toteutetaan huhtikuussa päihdetilannekysely

28.03.2024

Kanta-Hämeessä toteutetaan huhtikuussa päihdetilannekysely

Kanta-Hämeen päihdetilannekysely avataan Forssassa ensi viikolla. Vastausaikaa on huhtikuun ajan. Kyselyyn voi vastata sähköisesti tai täyttämällä paperilomakkeen.

 

Kanta-Hämeessä toteutetaan kaikille yli 13-vuotiaille suunnattu päihdetilannekysely. Kyselyllä selvitetään kantahämäläisten näkemyksiä päihteiden, tupakka- ja nikotiinituotteiden ja rahapelien käytöstä sekä mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Kyselyn avulla pyritään parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua Kanta-Hämeessä.

Päihdetilannekysely avataan Forssassa 2.4. ja vastausaikaa on 30.4. asti. Kyselyyn vastataan täyttämällä joko sähköinen tai paperinen kyselomake. Linkki sähköiseen kyselyyn ja paperisen lomakkeen täyttöpaikka sekä muut lisätiedot ilmoitetaan 2.4. kyselyn avaamisen yhteydessä.

Hyvä kantahämäläinen, osallistu päihdetilannekyselyyn ja auta kehittämään Kanta-Hämeessä tehtävää ehkäisevää päihdetyötä! Kysely toteutetaan samanaikaisesti koko Kanta-Hämeessä. Kyselyllä kartoitetaan päihteisiin, tupakkaan ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Jokainen näkemys ja idea on arvokas työmme kehittämisessä. Tietojen käsittelystä vastaa Kanta-Hämeen hyvinvointialue. Yksittäisen vastaajan vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Kyselyyn voi osallistua nimettömästi ja luottamuksellisesti. Huomioi, että kyselyssä on paperin molemmin puolin kysymyksiä! KIITOS, jos Sinulla on hetki aikaa auttaa meitä ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!