Aktiivin ryhmä- ja pajatoiminta

 
 

Ryhmä- ja pajatoiminta

Startti-ryhmä

Startti-ryhmä toimii Aktiivissa maanantaista perjantaihin. Ryhmään mahtuu 20 henkilöä kerrallaan. Starttiryhmässä etsitään yhdessä eväitä kuntoutumiseen, elämäntilanteen kohentumiseen ja lopulta työllistymiseen.

Startissa tehdään osittain samoja alihankintatöitä kuin muutenkin Aktiivissa. Lisäksi tehdään pienimuotoisia tilaustöitä ryhmäläisten osaamisen ja kiinnostusten mukaan. Työvalmentaja autaa starttiryhmäläisiä työpaikan etsimisessä ja työnhakuun liittyvissä tehtävissä.

Startti-ryhmään voi hakeutua työvoiman palvelukeskuksen, työvoimatoimiston tai oman kunnan sosiaalityöntekijöiden kautta.

Perkiöntie 3
30300 Forssa

Ohjaaja
Kati Tiilikkala


Tex Vex -paja

Avoinna
 Maanantaista torstaihin klo 8.00-15.30 Perjantaisin klo 8.00 -14.00

Lisäinfoa voit kysellä Texvexistä puh. 040-159 6303

Perkiöntie 3
30300 Forssa

Ohjaaja
Teija Tolonen


Wahren soppi

Wahrenin sopessa järjestetään ryhmämuotoista kuntouttavaa työtoimintaa. Wahrenin sopessa tehdään asioita yhdessä – siellä voidaan esim. leipoa, tehdä erilaisia käsi- tai kunnostustöitä ja kevään tullen aloittaa lavakaulusviljely pihalla. Läheltä löytyy Wahren keskuksen tarjonta, mm. kirjasto sekä Forssan museo ja ryhmä voi myös tehdä yhdessä retkiä lähiympäristöön. Päivään sisältyy ilmainen lounas ja lisäksi on mahdollisuus keittää kahvia. Wahrenin sopessa voit pohtia ryhmän ohjaajan kanssa omaa työllistymispolkua ja etsiä ratkaisuja.

Rautatienkatu 23
30420 Forssa

Ohjaaja
Annika Mäkinen


Koskentupa

Koskentupa on kuntouttavan työtoiminnan yksikkö Forssassa. Koskentuvassa asiakkaat käyvät eripituisilla kuntouttavan työtoiminnan jaksoilla. Koskentuvan toiminta on asiakaslähtöistä ja ryhmän toiminnassa otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan asiakkaiden toiveet. Asiakkaat saavat tuvalla ilmaisen lounaan ja kahvia on mahdollista keittää tarpeen mukaan. Ryhmässä esimerkiksi pidetään levyraateja, leivotaan, pelataan erilaisia pelejä, käydään paikallisissa tapahtumissa jne.

Uittotie 2
30100 Forssa

Ohjaaja
Ville Vuolle

 
 
 
Lomakkeet
 

Lomakkeet

 
 
Linkit
 

Linkit