aA
 
 
aA
 

Avoimet työpaikat

Ilmakuva Kehräämölle, kuvassa pato ja piippuaukio
 
 

Avoimet työpaikat


Forssan kaupungin sivistys- ja tulevaisuustoimialalle työllisyyspalveluihin haetaan PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen (4.12.2017 - 31.12.2018).

Forssan kaupungin työllisyyspalvelut - Työvoitto - toteuttaa ratkaisuja tulokselliseen ja kehittyvään työllisyydenhoitoon. Työvoitossa pääset luomaan palvelu- ja työllisyysratkaisuja yhteistyössä monialaisen verkoston kanssa.

Projektipäällikköä haetaan ”Osaavasti yrityksiin” (ESR) -hankkeeseen (1.10.2017 – 30.3.2020). Osaavasti yrityksiin -hankkeessa haetaan ratkaisuja tiivistää Forssan yritysten ja nuorten kohtaamista. Hankkeessa luodaan mahdollisuudet nuorille siirtyä pois työttömyydestä tai työttömyysuhan alta ja löytää työpaikka. Hankkeen tavoitteita ovat käyttäjäläheinen yritysyhteistyön tuotteistaminen, kolmikantainen palvelumuotoilu - kaikkien osapuolien prosessit hyötyvät, uusien palvelujen soveltaminen käytännössä – työnantajat kehittäjäkumppaneina. Toiminta integroidaan Ohjaamo-toimintamalliin ja pääkohderyhmänä ovat alle 30-vuotiaat asiakkaat.

Edellytämme kykyä toimia työnantajien ja monialaisen verkoston kanssa, oma-aloitteisuutta sekä oman työn kehittämistä. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöistä, tuloksellista ja idearikasta toimintatapaa. Projektipäällikkö vastaa ESR-hankehallinnosta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammatillinen perus- tai korkeakoulututkinto.

Määräaikaisen tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa:
Työllisyys- ja hyvinvointipalvelujen päällikkö Jaakko Leskinen 050 564 0014, jaakko.leskinen@forssa.fi.
Lisätietoja Työvoitosta ja Ohjaamosta löydät myös www.työvoitto.fi.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen sivistyspalvelut@forssa.fi tai tarvittaessa postilla osoitteeseen Forssan kaupunki, Sivistys- ja tulevaisuustoimiala, Turuntie 18, 30100 Forssa.

Sähköpostin aihekenttään tai kuoreen merkitään ”Hakemus: Projektipäällikkö / Osaavasti yrityksiin”

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Haku päättyy 17.11.2017 klo 15.00.

Hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Forssassa 20.10.2017

Forssan kaupungin sivistys- ja tulevaisuuspalvelujen toimiala
Työllisyyspalvelut


 
 
Lomakkeet
 

Lomakkeet

 
 
Linkit
 

Linkit