Tapahtumakalenteri

 
 

Tapahtumat

Bioaika-tiedekeskusrekka kiertueella

15.11.2017 klo 15:00 – klo 18:00

Bioaika-tiedekeskusrekka kiertueella

Bioaika-tapahtumakiertue pysähtyy Forssan ammatti-instituutille. Ainutlaatuisen kiertueen ydin on Bioaika-rekka, joka kuljettaa perävaunussaan tiedekeskusta. Rekan näyttelyssä voi esimerkiksi tutkia uusimpia puupohjaisia keksintöjä, vierailla virtuaalimetsässä sekä visioida tulevaisuutta. Tervetuloa!


 Bioaika-rekan rinnalla kulkee Bioaika-tori, joka toteutetaan yhdessä alueiden biotaloustoimijoiden kanssa. Bioaika-torilla esittäytyy UPM Metsä. 

Aukioloajat: klo 9-15 varattu oppimisryhmille (ennakkovaraus) klo 15-18 kaikille avoin Vapaa pääsy. Tervetuloa tutustumaan! 

Bioaika-rekan näyttely kertoo biotalouden mahdollisuuksista ja innovaatioista ja siihen syntyy sisältöä myös kiertueen aikana. Keskeistä näyttelyssä on tekemällä ja kokeilemalla oppiminen. Bioaika on askeleen lähempänä, kun kävijät pääsevät itse ja yhdessä luomaan biotulevaisuutta. Bioaika-rekan tuottaa Metsähallituksen Tiedekeskus Pilke yhdessä Tiedekeskus Tietomaan kanssa. Kiertueen päärahoittajia ovat Suomen Metsäsäätiö ja Metsämiesten Säätiö. Tapahtumakiertue toteutetaan yhdessä biotalouden toimijoiden kanssa.


Sijainti: Forssa, ammatti-instituutti (Saksankatu 27)
Yhteyshenkilö: Pilke Info, p. 0206 39 7820