Tapahtumakalenteri

 
 

Tapahtumat

METSÄN SYLEILYSSÄ - TAIDENÄYTTELY

01.07.2017 klo 10:00 – 30.07.2017 klo 16:00
Viikonpäivät: ma, ti, ke, to, pe, la, su

METSÄN SYLEILYSSÄ - TAIDENÄYTTELY

Hämeen luontokeskuksessa avautuu heinäkuussa 2017 veistoksia ja grafiikkaa sisältävä Metsän syleilyssä - taidenäyttely. Näyttely on Heidi Piipon ja Saija Rannan, kahden sastamalaisen taiteen tekijän ja kokijan, kuudes yhteisnäyttely.


Näin Heidi Piippo ja Saija Ranta kuvailevat itse taiteen tekemistään ja suhdettaan luontoon: "Meitä yhdistää läheinen luontosuhde, tinkimättömyys oman taiteen tekemisessä ja herkkyys. Metsällä on meihin voimaannuttava vaikutus; se on mielen ja kehon latauspaikka, jolla on myös parantava vaikutus. Metsä on tulvillaan aistittavia viestejä; ääniä, tuoksuja ja kosketeltavia asioita, jotka on mahdollista paikallistaa vain hiljentymällä, tarkkailemalla ja herkistymällä".  

Piippo lähestyy metsä- teemaa erilaisten tunnetilojen kautta. Metsä voi olla pelottava, lohduttava, turvallinen, äänekäs, hiljainen...  Hänen kolmiulotteiset veistokset sisältävät aina ihmisluonnon psykologisen ulottuvuuden. Ranta kuvaa metalligrafiikan vedoksissaan metsän sisältä löytyviä yksityiskohtia; pienoismaailmoja, jotka jäävät usein huomaamatta. Rannan teoksille on luontaista harkittu pienuus. Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn! Lisätietoa:Hämeen luontokeskus


Sijainti: Hämeen luontokeskus, Härkätie 818, 31380 Letku (Tammela)