Hankinnat

Kuva Ankkalammelta, jossa joutsen lipuu sillan alta.

hankinnat

Forssan kaupungin hankinnat suoritetaan hajautetusti toimialoittain. Forssan kaupunki on parhaillaan uudistamassa hankintaperiaatteitaan. Lisätietoa tulossa myöhemmin.

Tarjouspyynnöt tehdään sähköisesti ja ne löytyvät tarjouspalvelu.fi ja pienhankinnat.fi -palveluista. Ilman sisäänkirjautumista näet vain perusasiat hankinnasta. Kirjautumalla palvelun käyttäjäksi näet hankinnan koko sisällön sekä voit antaa tarjouksen sähköisellä tarjouslomakkeella. Rekisteröityminen on maksuton.

Tarjouspyynnöt

Tarjouspalvelu.fi

Kynnysarvon alittavat - pienhankinnat

Pienhankintapalvelu.fi

Hankinnat

Forssan kaupunki pyytää purku-urakkatarjousta osoitteessa Nyholmintie 4, 30100 Forssa sijaitsevien asuin- ja talousrakennusten purkamisesta. Tarjouspyyntö on nähtävissä osoitteissa tarjouspalvelu.fi tai pienhankintapalvelu.fi.

Tarjoukset tulee jättää sähköisesti edellä mainittujen sivustojen kautta. Tarjousaika päättyy 16.2.2018 klo 12.00.

Lisätiedot em. nettilinkkien kautta.

Kaupungintalo 2. kerros
PL 62, Turuntie 18, 30101 Forssa