Varhaiskasvatukseen hakeminen ja muutokset

 
 

varhaiskasvatukseen hakeminen ja muutokset

Hakeminen

Varhaiskasvatuksen sähköisellä -lomakkeella voi tehdä hakemuksen varhaiskasvatukseen, hakemuksen avoimen varhaiskasvatuksen kerhoihin  ja ilmoittautumisen esiopetukseen.

Hakemus tulee tehdä viimeistään 4 kuukautta ennen toivottua alkamisajankohtaa. Mikäli varhaiskasvatuksen tarve johtuu työllistymisestä, opinnoista tai koulutuksesta eikä alkamisajankohta ole ennakoitavissa, on paikkaa haettava niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään 2 viikkoa ennen tarvetta. Samalla lomakkeella haetaan myös avoimen varhaiskasvatuksen kerhoihin. Elokuussa alkavalle toimintakaudelle hakemukset tulisi tehdä huhtikuun aikana.

Tarvittaessa hakemuslomakkeita saa varhaiskasvatustoimistosta (kaupungintalon 1. kerros), kaupungintalon palvelupisteestä ja päiväkodeista.

Varhaiskasvatuspaikkaa ei ole oikeutta käyttää isyysrahakauden aikana, mutta oikeus samaan paikkaan säilyy. Varhaiskasvatuksesta ei peritä maksua isyysrahakaudesta johtuvan poissaolon ajalta. Poissaolosta on ilmoitettava varhaiskasvatuspaikkaan viimeistään kaksi viikkoa ennen sen suunniteltua aloittamispäivää. Ilmoittautumislomakkeita saa päiväkodeista ja varhaiskasvatustoimistosta.

MUUTOKSET

Muutokset, kuten siirtohakemus toiseen varhaiskasvatuspaikkaan, viikkotuntien määrän vaihtaminen ja paikan irtisanominen, ilmoitetaan sähköpostilla varhaiskasvatus@forssa.fi 

TULOTIEDOT 

Tulotiedot toimitetaan liitteineen (esim. tilinauha, palkkatodistus tai päivärahapäätös) sähköpostilla varhaiskasvatus@forssa.fi tai kirjeenä Piia Kukkamo varhaiskasvatustoimisto Turuntie 18.

 

Yhteystiedot

Varhaiskasvatus
Kaupungintalo 1.krs
PL 62, Turuntie 18, 30101 Forssa

Meiju Vettenranta
palvelukoordinaattori
03 4141 6210
varhaiskasvatus (at) forssa.fi

Piia Kukkamo
toimistosihteeri (varhaiskasvatus, laskutus)
03 4141 5229
varhaiskasvatus (at) forssa.fi

 
Lomakkeet
 

Lomakkeet

 
 
Linkit
 

Linkit